iPad voor senioren

Posted by

Niet leverbaar

×


Boek in het Nederlands!iPad voor seniorenDIT BOEK IS UITVERKOCHT. DE TITEL IPAD VOOR SENIOREN MET ISBN 9789059053489 IS DE VERVANGER. HET NIEUWE BOEK IS GESCHIKT VOOR IPAD 2, DE NIEUWE IPAD (DERDE EN VIERDE GENERATIE) EN IPAD MINI.

Geschikt voor iPad 1, 2 en de nieuwe iPad (derde generatie)

Internetten, e-mailen, routes bekijken, foto’s en video’s maken en bewerken, muziek downloaden en beluisteren. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van de zeer gebruiksvriendelijke iPad. In deze praktische en efficiënte Basisgids leert u stap voor stap, aan de hand van duidelijke schermafbeeldingen in vlot tempo werken met dit populaire multimedia-apparaat.

Naast het werken met de standaard apps en het donwloaden en installeren van apps uit de App Store komen uiteraard ook de handelingen voor het bedienen van het apparaat, verbinding maken met Wi-Fi of een 3G-netwerk en het synchroniseren met de pc en iCloud aan bod. Evenals handige opties van de iPad, zoals het Berichtencentrum. Hierin kunt u alle binnengekomen berichten op uw iPad bij elkaar bekijken. Aan de hand van duidelijke instructies in dit boek doet u alle benodigde kennis op en haalt u het optimale uit uw iPad!
Het boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode. Stap voor stap-instructies met duidelijke schermafbeeldingen.

Een greep uit de onderwerpen:
* bediening van de iPad
* verbinding maken met Wi-Fi en 3G-netwerk
* surfen en e-mailen
* apps voor allerlei toepassingen gebruiken, zoals de apps Contactpersonen, Agenda, Kaarten en Notities
* werken met het Berichtencentrum
* apps downloaden en installeren uit de App Store
* foto’s en video’s maken en bewerken
* muziek aanschaffen, overzetten vanaf de pc en beluisteren

Meer informatie vindt u op de website bij het boek: http://www.visualsteps.nl/ipadseniorenDownloaden eBook iPad voor senioren gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder iPad voor senioren

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken iPad voor senioren, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek iPad voor senioren en heb plezier zonder beperkingen!

  Niet leverbaar

  ×


  Details van het boek iPad voor senioren:  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  210mm x 277mm
  Aantal pagina’s :
  Niet bekend
  Uitgeverij :
  Niet bekend
  ISBN :
  9789059052673
  Datum publicatie : 01-1970  TAGS:

  Online iPad voor senioren ebook, Boek iPad voor senioren FB2, Downloaden iPad voor senioren PDF , Downloaden iPad voor senioren MOBI, Online iPad voor senioren boek, Gratis Downloaden iPad voor senioren IPhone, Online boek iPad voor senioren PDF, Gratis iPad voor senioren DJVU, Gratis Downloaden iPad voor senioren TXT, Downloaden iPad voor senioren RTF, Online iPad voor senioren FB2 , e-boek iPad voor senioren downloaden TXT, Gratis iPad voor senioren downloaden boek, e-boek iPad voor senioren downloaden MOBI, Downloaden iPad voor senioren IPad, Lezen iPad voor senioren MOBI, Lezen iPad voor senioren DOC, Gratis iPad voor senioren AWZ, Downloaden e-boek iPad voor senioren iPad , Gratis iPad voor senioren DJVU, Downloaden iPad voor senioren e-boek gratis, Gratis Downloaden iPad voor senioren DVD, Lezen iPad voor senioren TXT, Boek iPad voor senioren downloaden DJVU, iPad voor senioren downloaden boek gratis, iPad voor senioren downloaden boek pdf gratis, iPad voor senioren pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek iPad voor senioren pdf gratis, iPad voor senioren downloaden gratis epub gratis, iPad voor senioren ePub boek downloaden gratis.