BLOED, ZWEET & AVONTUUR

Posted by


Boek in het Nederlands!BLOED, ZWEET & AVONTUURDit boek is het relaas van mijn maandenlange omzwervingen doorheen het grootste deel van West-Afrika, één van de minst ontwikkelde gebieden op deze aardbol, en dit uitsluitend gebruik makend van het plaatselijke openbare vervoer. Tijdens deze reis beleefde ik onvoorstelbare avonturen, ontmoette ik de meest ongewone mensen en kwam ik tot het besef dat onze Europese waarden en normen niet altijd van toepassing zijn in dit continent.

Onderhandelingen met corrupte ambtenaren, meningsverschillen met opstandige rebellen en ontmoetingen met wilde dieren zijn slechts enkele van de ontelbare obstakels die ik tijdens deze trip moest zien te overwinnen, maar het grootste struikelblok was zonder twijfel moeder natuur: Te voet door de bergen van Guinea, met de fiets door de jungle van Ivoorkust, per kameel door de Sahara woestijn of op een boot naar de mythische stad Timboektoe, steeds was daar dat onbarmhartige Afrikaanse klimaat dat me elke keer opnieuw op genadeloze wijze wist te verrassen. Hoewel er in West-Afrika meer dan voldoende opmerkelijke bezienswaardigheden te bezichtigen zijn, kan ik zonder terughoudendheid stellen dat tijdens deze gehele tocht de reis veel belangrijker was dan de bestemming…

Een levensverrijkende ervaring die ik iedereen van harte toewens. Dit werk is dan ook in de eerste plaats aangeraden voor zij die willen weten wat hen allemaal te wachten kan staan op hun toekomstige trip naar deze regio, maar anderzijds is het ook een spannend avonturenverhaal voor zij die dit soort reis liever niet zelf aanvatten.

Dit boek is volledig gebaseerd op waargebeurde feiten en telt meer dan 160 kleurenfoto’s!

Tijdens deze odyssee doorkruiste ik de volgende landen: Marokko, Mauritanië, Senegal, Gambia, Guinea-Bissau, Guinee, Sierra Leone, Liberia, Ivoorkust, Ghana, Togo, Benin, Niger, Burkina Faso en Mali. Enkele van de belangrijkste plaatsen die aan bod komen in dit reisverhaal zijn St-Louis, Dakar, Banjul, Georgetown, Cap Skiring, de Bijagos eilanden, Conakry, Man, Abidjan, Cape Coast, Elmina, Lomé, Cotonou, Niamey, Agadez, Zinder, Ouagadougou, Mopti, Djenné, Timboektoe, Gao, Bamako, Kayes, Tambacounda, Nouakchott, Ouadane, Chinguetti en Marrakech.Downloaden eBook BLOED, ZWEET & AVONTUUR gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder BLOED, ZWEET & AVONTUUR

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken BLOED, ZWEET & AVONTUUR, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  145mm x 220mm
  Aantal pagina’s :
  216
  Uitgeverij :
  MVH Publishing
  ISBN :
  9789491454004
  Datum publicatie : 12-2011  TAGS:

  Online BLOED, ZWEET & AVONTUUR ebook, Boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR FB2, Downloaden BLOED, ZWEET & AVONTUUR PDF , Downloaden BLOED, ZWEET & AVONTUUR MOBI, Online BLOED, ZWEET & AVONTUUR boek, Gratis Downloaden BLOED, ZWEET & AVONTUUR IPhone, Online boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR PDF, Gratis BLOED, ZWEET & AVONTUUR DJVU, Gratis Downloaden BLOED, ZWEET & AVONTUUR TXT, Downloaden BLOED, ZWEET & AVONTUUR RTF, Online BLOED, ZWEET & AVONTUUR FB2 , e-boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR downloaden TXT, Gratis BLOED, ZWEET & AVONTUUR downloaden boek, e-boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR downloaden MOBI, Downloaden BLOED, ZWEET & AVONTUUR IPad, Lezen BLOED, ZWEET & AVONTUUR MOBI, Lezen BLOED, ZWEET & AVONTUUR DOC, Gratis BLOED, ZWEET & AVONTUUR AWZ, Downloaden e-boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR iPad , Gratis BLOED, ZWEET & AVONTUUR DJVU, Downloaden BLOED, ZWEET & AVONTUUR e-boek gratis, Gratis Downloaden BLOED, ZWEET & AVONTUUR DVD, Lezen BLOED, ZWEET & AVONTUUR TXT, Boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR downloaden DJVU, BLOED, ZWEET & AVONTUUR downloaden boek gratis, BLOED, ZWEET & AVONTUUR downloaden boek pdf gratis, BLOED, ZWEET & AVONTUUR pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek BLOED, ZWEET & AVONTUUR pdf gratis, BLOED, ZWEET & AVONTUUR downloaden gratis epub gratis, BLOED, ZWEET & AVONTUUR ePub boek downloaden gratis.