Op reis door visioenenland

Posted by


Boek in het Nederlands!Op reis door visioenenlandDit boek is het verslag van vele ontdekkingsreizen door een wereld waarvan de bewoners zich niet met een menselijke stem kunnen uiten, maar o zo veel te zeggen hebben.

Anitsa Kronenberg is in contact gekomen met dieren, stenen, natuurwezens, gidsen en zelfs voorwerpen. Ze ontdekt dat intelligent bewustzijn niet voorbehouden is aan de mensheid. Intelligent bewustzijn is overal.

Het is verrassend te merken hoe zeer de etherische wereld invloed heeft op ons dagelijks bestaan, zonder dat we ons dat bewust zijn. Anitsa leert er om met problemen om te gaan, ze wordt geholpen zichzelf en anderen te genezen en ze leert de tekenen in de natuur te verstaan.

Met dit boek wil Anitsa mensen aanmoedigen om ook contact te maken met deze wereld waar we allemaal deel van uitmaken en die voor iedereen toegankelijk is. Ze laat uitsluitend haar ervaringen spreken, zonder oordeel en niet uitgaande van enige theorie. Dit doet zij in een taal waarin liefde en mededogen voor al het bestaande moeiteloos doorklinken. Het toont hoezeer zij heeft geput uit een zuivere bron.

Zelf zegt Anitsa over haar boek: “Het is te mooi om niet te delen”. Laat het u inspireren om uw eigen pad naar deze werelden te vinden.Downloaden eBook Op reis door visioenenland gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Op reis door visioenenland

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Op reis door visioenenland, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Op reis door visioenenland en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Op reis door visioenenland:  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  153mm x 229mm
  Aantal pagina’s :
  200
  Uitgeverij :
  Angelo
  ISBN :
  9789079995363
  Datum publicatie : 07-2014  TAGS:

  Online Op reis door visioenenland ebook, Boek Op reis door visioenenland FB2, Downloaden Op reis door visioenenland PDF , Downloaden Op reis door visioenenland MOBI, Online Op reis door visioenenland boek, Gratis Downloaden Op reis door visioenenland IPhone, Online boek Op reis door visioenenland PDF, Gratis Op reis door visioenenland DJVU, Gratis Downloaden Op reis door visioenenland TXT, Downloaden Op reis door visioenenland RTF, Online Op reis door visioenenland FB2 , e-boek Op reis door visioenenland downloaden TXT, Gratis Op reis door visioenenland downloaden boek, e-boek Op reis door visioenenland downloaden MOBI, Downloaden Op reis door visioenenland IPad, Lezen Op reis door visioenenland MOBI, Lezen Op reis door visioenenland DOC, Gratis Op reis door visioenenland AWZ, Downloaden e-boek Op reis door visioenenland iPad , Gratis Op reis door visioenenland DJVU, Downloaden Op reis door visioenenland e-boek gratis, Gratis Downloaden Op reis door visioenenland DVD, Lezen Op reis door visioenenland TXT, Boek Op reis door visioenenland downloaden DJVU, Op reis door visioenenland downloaden boek gratis, Op reis door visioenenland downloaden boek pdf gratis, Op reis door visioenenland pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Op reis door visioenenland pdf gratis, Op reis door visioenenland downloaden gratis epub gratis, Op reis door visioenenland ePub boek downloaden gratis.