De cavia

Posted by


Boek in het Nederlands!De caviaDe cavia is een zeer populair huisdier, dat relatief gemakkelijk te houden is. Het is wel aan te raden een boek in huis te hebben waarin nuttige informatie is opgenomen over huisvesting, voeding en gezondheid. Dit boek biedt deze informatie, uitgebreid en overzichtelijk. De oorsprong van de cavia en ook de naamsverwarring met de marmot wordt uitgelegd. Verder wordt aandacht besteed aan ziektes die bij de cavia kunnen voorkomen en is een handig schema opgenomen waarin de voedingsstoffen (vitaminen en mineralen) staan vermeld die gegeven moeten worden bij bepaalde verschijnselen en in welk soort voedsel geschikt voor de cavia deze stoffen voorkomen. In dit boek wordt ook aandacht besteed aan de verschillende vari?teiten die er zijn, er zijn zelfs 9 erkende caviarassen. Een apart hoofdstuk gaat in op kleine huisdieren- tentoonstellingen. De dieren worden gekeurd en beoordeeld op type en bouw, gewicht en pelsconditie, kleur en lichaamsconditie. Voor fokkers zijn dit belangrijke dagen. Informatief, rijk ge?llustreerd met duidelijke foto’s. Veel tips en adviezen in een compact boek.Downloaden eBook De cavia gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De cavia

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De cavia, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De cavia en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De cavia:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  151mm x 211mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058210098
  Datum publicatie : 01-1998  TAGS:

  Online De cavia ebook, Boek De cavia FB2, Downloaden De cavia PDF , Downloaden De cavia MOBI, Online De cavia boek, Gratis Downloaden De cavia IPhone, Online boek De cavia PDF, Gratis De cavia DJVU, Gratis Downloaden De cavia TXT, Downloaden De cavia RTF, Online De cavia FB2 , e-boek De cavia downloaden TXT, Gratis De cavia downloaden boek, e-boek De cavia downloaden MOBI, Downloaden De cavia IPad, Lezen De cavia MOBI, Lezen De cavia DOC, Gratis De cavia AWZ, Downloaden e-boek De cavia iPad , Gratis De cavia DJVU, Downloaden De cavia e-boek gratis, Gratis Downloaden De cavia DVD, Lezen De cavia TXT, Boek De cavia downloaden DJVU, De cavia downloaden boek gratis, De cavia downloaden boek pdf gratis, De cavia pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De cavia pdf gratis, De cavia downloaden gratis epub gratis, De cavia ePub boek downloaden gratis.