De hamster

Posted by

Niet leverbaar

×


Boek in het Nederlands!De hamsterHamster

Hamsters zijn de populairste huisdieren voor kinderen, ze zijn vriendelijk, aanhankelijk en kosten weinig in onderhoud. Een hamster is het liefst in zijn eentje, en wordt ‘s avonds en ‘s nachts actief. Een hamster graaft graag en verzamelt zijn eten in een zelfgemaakt holletje. Het is belangrijk bij de inrichting van het verblijf daarmee rekening te houden. In dit boek staat zeer uitgebreid beschreven welke materialen nodig zijn voor een juiste huisvesting (bodembedekking, kooimaterialen, drinkvoorziening) voor de hamster en ook welke voeding geschikt is en welke niet. Hamsters zijn tam te maken en zijn, net als vele kleine knaagdieren, zindelijk. De Syrische hamster, zoals het diertje officieel heet, kan 4 jaar worden.

Om de hamster een prettig leventje te bezorgen, is het aan te raden ‘de Hamster’ te lezen. In een apart hoofdstuk worden ook nog de bekendste soorten dwerghamsters beschreven, die als huisdier gehouden kunnen worden. De duidelijke foto’s maken dit zeer betaalbare boek compleet.Downloaden eBook De hamster gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De hamster

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De hamster, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De hamster en heb plezier zonder beperkingen!

  Niet leverbaar

  ×


  Details van het boek De hamster:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  151mm x 211mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058210074
  Datum publicatie : 01-1998  TAGS:

  Online De hamster ebook, Boek De hamster FB2, Downloaden De hamster PDF , Downloaden De hamster MOBI, Online De hamster boek, Gratis Downloaden De hamster IPhone, Online boek De hamster PDF, Gratis De hamster DJVU, Gratis Downloaden De hamster TXT, Downloaden De hamster RTF, Online De hamster FB2 , e-boek De hamster downloaden TXT, Gratis De hamster downloaden boek, e-boek De hamster downloaden MOBI, Downloaden De hamster IPad, Lezen De hamster MOBI, Lezen De hamster DOC, Gratis De hamster AWZ, Downloaden e-boek De hamster iPad , Gratis De hamster DJVU, Downloaden De hamster e-boek gratis, Gratis Downloaden De hamster DVD, Lezen De hamster TXT, Boek De hamster downloaden DJVU, De hamster downloaden boek gratis, De hamster downloaden boek pdf gratis, De hamster pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De hamster pdf gratis, De hamster downloaden gratis epub gratis, De hamster ePub boek downloaden gratis.