De Rottweiler

Posted by


Boek in het Nederlands!De RottweilerRottweiler

De Rottweiler is geen hond voor iedereen, is het motto van de Nederlandse Rottweiler Club. Deze sterke hond met een uitstekend uithoudingsvermogen is het liefst de hele dag buiten. Hij is trouw en heeft een sterke verdedigingsdrift, maar kan ook heel aanhankelijk zijn. De Rottweiler leert niet zo snel als andere rassen, en heeft een heel consequente opvoeding nodig. Een verkeerd getrainde Rottweiler kan agressiviteit ontwikkelen. In dit boek komt de geschiedenis van dit ras aan de orde, en kan men specifieke informatie vinden over training, reizen met de hond en zijn de voor- en nadelen van de Rottweiler op een rijtje gezet. Algemene onderwerpen als gezondheid en ziektes, voortplanting maar ook verzorging en parasieten komen in dit boek aan de orde. Het is aan te raden eerst dit boek te lezen voordat men een Rottweiler gaat aanschaffen.Downloaden eBook De Rottweiler gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De Rottweiler

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De Rottweiler, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De Rottweiler en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De Rottweiler:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  128mm x 211mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058210166
  Datum publicatie : 01-1999  TAGS:

  Online De Rottweiler ebook, Boek De Rottweiler FB2, Downloaden De Rottweiler PDF , Downloaden De Rottweiler MOBI, Online De Rottweiler boek, Gratis Downloaden De Rottweiler IPhone, Online boek De Rottweiler PDF, Gratis De Rottweiler DJVU, Gratis Downloaden De Rottweiler TXT, Downloaden De Rottweiler RTF, Online De Rottweiler FB2 , e-boek De Rottweiler downloaden TXT, Gratis De Rottweiler downloaden boek, e-boek De Rottweiler downloaden MOBI, Downloaden De Rottweiler IPad, Lezen De Rottweiler MOBI, Lezen De Rottweiler DOC, Gratis De Rottweiler AWZ, Downloaden e-boek De Rottweiler iPad , Gratis De Rottweiler DJVU, Downloaden De Rottweiler e-boek gratis, Gratis Downloaden De Rottweiler DVD, Lezen De Rottweiler TXT, Boek De Rottweiler downloaden DJVU, De Rottweiler downloaden boek gratis, De Rottweiler downloaden boek pdf gratis, De Rottweiler pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De Rottweiler pdf gratis, De Rottweiler downloaden gratis epub gratis, De Rottweiler ePub boek downloaden gratis.