De tamme rat

Posted by


Boek in het Nederlands!De tamme ratTamme rat

De tamme rat is een vriendelijk, aanhankelijk en intelligent gezelschapsdier. Vanwege het grote aanpassingsvermogen van de tamme rat voldoen een heleboel typen huisvesting. De meest gangbare staan op een rij, voor- en nadelen per soort zijn aangegeven. Ook wordt vermeld met welke huisdieren wel en met welke de rat niet samen kan worden gehuisvest. Een rat is een roedeldier van nature, maar kan ook alleen gehouden worden. In het hoofdstuk over voortplanting wordt uitgelegd wat er komt kijken bij het fokken en houden van een nestje.

Op tentoonstellingen zijn prijzen te winnen met de tamme rat, het aantal liefhebbers en fokkers in Nederland is groot. In dit boek staan de meest voorkomende soorten afgebeeld en beschreven, tevens een aantal bijzondere ratten. Verantwoord een tamme rat als huisdier houden – juiste voeding, verzorging, maar ook eventuele gezondheidsproblemen – is in ‘De tamme rat’ duidelijk en informatief beschreven. Aanrader voor iedereen die een tamme rat, of meerdere, wil houden.Downloaden eBook De tamme rat gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De tamme rat

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De tamme rat, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De tamme rat en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De tamme rat:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  149mm x 211mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058210111
  Datum publicatie : 01-1998  TAGS:

  Online De tamme rat ebook, Boek De tamme rat FB2, Downloaden De tamme rat PDF , Downloaden De tamme rat MOBI, Online De tamme rat boek, Gratis Downloaden De tamme rat IPhone, Online boek De tamme rat PDF, Gratis De tamme rat DJVU, Gratis Downloaden De tamme rat TXT, Downloaden De tamme rat RTF, Online De tamme rat FB2 , e-boek De tamme rat downloaden TXT, Gratis De tamme rat downloaden boek, e-boek De tamme rat downloaden MOBI, Downloaden De tamme rat IPad, Lezen De tamme rat MOBI, Lezen De tamme rat DOC, Gratis De tamme rat AWZ, Downloaden e-boek De tamme rat iPad , Gratis De tamme rat DJVU, Downloaden De tamme rat e-boek gratis, Gratis Downloaden De tamme rat DVD, Lezen De tamme rat TXT, Boek De tamme rat downloaden DJVU, De tamme rat downloaden boek gratis, De tamme rat downloaden boek pdf gratis, De tamme rat pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De tamme rat pdf gratis, De tamme rat downloaden gratis epub gratis, De tamme rat ePub boek downloaden gratis.