De Berner Sennenhond

Posted by


Boek in het Nederlands!De Berner SennenhondBerner sennenhond

Dit ras komt oorspronkelijk uit Zwitserland, waar de Berner sennenhond voorkwam als boerderijhond. Naast algemene informatie over voeding en training worden de voor- en nadelen van deze waakzame, maar vriendelijke en aanhankelijke hond op een rij gezet. Zo blijkt dat dit hondenras meer dan andere rassen gevoelig is voor heup- en elleboogdysplasie. In het hoofdstuk over gezondheid worden nog een aantal rasspecifieke ziekten behandeld.

Ter voorkoming van gewrichtsaandoeningen op latere leeftijd wordt in dit boek uitgebreid stilgestaan waar men in het eerste jaar van de Berner sennenpup rekening mee moet houden.

Een informatief boek, dat het aanschaffen waard is als uw keuze valt op deze goedmoedige huisgenoot. De Berner sennenhond is een populaire gezinshond. De prachtige foto’s laten het hart van iedere hondenliefhebber smelten!

64 Pagina’s
9789058210036Downloaden eBook De Berner Sennenhond gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De Berner Sennenhond

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De Berner Sennenhond, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De Berner Sennenhond en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De Berner Sennenhond:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  151mm x 210mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058210036
  Datum publicatie : 01-1998  TAGS:

  Online De Berner Sennenhond ebook, Boek De Berner Sennenhond FB2, Downloaden De Berner Sennenhond PDF , Downloaden De Berner Sennenhond MOBI, Online De Berner Sennenhond boek, Gratis Downloaden De Berner Sennenhond IPhone, Online boek De Berner Sennenhond PDF, Gratis De Berner Sennenhond DJVU, Gratis Downloaden De Berner Sennenhond TXT, Downloaden De Berner Sennenhond RTF, Online De Berner Sennenhond FB2 , e-boek De Berner Sennenhond downloaden TXT, Gratis De Berner Sennenhond downloaden boek, e-boek De Berner Sennenhond downloaden MOBI, Downloaden De Berner Sennenhond IPad, Lezen De Berner Sennenhond MOBI, Lezen De Berner Sennenhond DOC, Gratis De Berner Sennenhond AWZ, Downloaden e-boek De Berner Sennenhond iPad , Gratis De Berner Sennenhond DJVU, Downloaden De Berner Sennenhond e-boek gratis, Gratis Downloaden De Berner Sennenhond DVD, Lezen De Berner Sennenhond TXT, Boek De Berner Sennenhond downloaden DJVU, De Berner Sennenhond downloaden boek gratis, De Berner Sennenhond downloaden boek pdf gratis, De Berner Sennenhond pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De Berner Sennenhond pdf gratis, De Berner Sennenhond downloaden gratis epub gratis, De Berner Sennenhond ePub boek downloaden gratis.