De Dalmatische hond

Posted by


Boek in het Nederlands!De Dalmatische hondDalmatische hond

Deze zwart-wit gevlekte elegante hond wordt voornamelijk gekozen om zijn mooie uiterlijk en het vriendelijke karakter. In dit boek wordt een duidelijke stelling genomen tegen de broodfokkers die door het succes van de Disneyfilm dit ras grote problemen hebben bezorgd.
In Nederland is er een speciaal fonds opgericht dat als doel heeft Dalmati?rs te herplaatsen die (vaak) impulsief zijn aangeschaft en weer afgedankt.

De Dalmatische hond is een prima gezinshond, sportief, intelligent en aanhankelijk. In dit boek worden tips gegeven over voeding – dalmatiĆ«rs zijn echte alleseters – en ook over verzorging en hoe te handelen als men kiest om een nestje te fokken.

De Dalmatiƫr kent net als andere rassen ook specifieke gezondheidsproblemen en erfelijke afwijkingen. In het hoofdstuk Gezondheid worden deze onderwerpen besproken. Achterin staan vele vermeldingen van hondenverenigingen en internetsites voor dit ras.

Voor fans is dit boek onmisbaar, al is het alleen maar om de geweldige foto’s!Downloaden eBook De Dalmatische hond gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De Dalmatische hond

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De Dalmatische hond, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De Dalmatische hond en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De Dalmatische hond:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  151mm x 209mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058210029
  Datum publicatie : 01-1998  TAGS:

  Online De Dalmatische hond ebook, Boek De Dalmatische hond FB2, Downloaden De Dalmatische hond PDF , Downloaden De Dalmatische hond MOBI, Online De Dalmatische hond boek, Gratis Downloaden De Dalmatische hond IPhone, Online boek De Dalmatische hond PDF, Gratis De Dalmatische hond DJVU, Gratis Downloaden De Dalmatische hond TXT, Downloaden De Dalmatische hond RTF, Online De Dalmatische hond FB2 , e-boek De Dalmatische hond downloaden TXT, Gratis De Dalmatische hond downloaden boek, e-boek De Dalmatische hond downloaden MOBI, Downloaden De Dalmatische hond IPad, Lezen De Dalmatische hond MOBI, Lezen De Dalmatische hond DOC, Gratis De Dalmatische hond AWZ, Downloaden e-boek De Dalmatische hond iPad , Gratis De Dalmatische hond DJVU, Downloaden De Dalmatische hond e-boek gratis, Gratis Downloaden De Dalmatische hond DVD, Lezen De Dalmatische hond TXT, Boek De Dalmatische hond downloaden DJVU, De Dalmatische hond downloaden boek gratis, De Dalmatische hond downloaden boek pdf gratis, De Dalmatische hond pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De Dalmatische hond pdf gratis, De Dalmatische hond downloaden gratis epub gratis, De Dalmatische hond ePub boek downloaden gratis.