Gelukkig ontzet

Posted by


Boek in het Nederlands!Gelukkig ontzetIeder jaar viert de stad Groningen op 28 augustus Groningens Ontzet om te herdenken dat de stad in 1672 standhield in de bezetting door ‘Bommen Berend’, de bisschop van Mu¨nster. Inmiddels is de feestdag ook het vieren van de vrijheid – de ‘ontzetting’ – in het algemeen gaan betekenen. Maar hoe ervaren Stadjers die dag eigenlijk? En zijn ze zelf wel eens ‘gelukkig ontzet’?

Op de ‘Achtentwintigsten’ in 2014 opende Uitgeverij Palmslag een schrijfwedstrijd waarmee ze schrijfliefhebbers opriep een gedicht of verhaal in te sturen dat inspeelt op het Groningens Ontzet. Het mocht echter ook gaan over een persoonlijk gelukkig ontzet, na verlossing van een eigen Bommen Berend. Uit alle hoeken van het land bleek dit onderwerp prachtige verhalen en gedichten op te leveren.

In deze bundel zijn de beste inzendingen verzameld: twaalf verhalen en acht gedichten. Daarnaast zijn er bijdragen opgenomen van bekende (Groninger) schrijvers, zoals Auke Hulst, Fieke Gosselaar, Rita Spijker en Jean Pierre Rawie. Vijf Groninger fotografen maken Gelukkig Ontzet tot slot compleet met treffende foto’s van de stad.Downloaden eBook Gelukkig ontzet gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Gelukkig ontzet

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Gelukkig ontzet, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Gelukkig ontzet en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Gelukkig ontzet:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  140mm x 215mm
  Aantal pagina’s :
  140
  Uitgeverij :
  Palmslag
  ISBN :
  9789491773303
  Datum publicatie : 02-2015  TAGS:

  Online Gelukkig ontzet ebook, Boek Gelukkig ontzet FB2, Downloaden Gelukkig ontzet PDF , Downloaden Gelukkig ontzet MOBI, Online Gelukkig ontzet boek, Gratis Downloaden Gelukkig ontzet IPhone, Online boek Gelukkig ontzet PDF, Gratis Gelukkig ontzet DJVU, Gratis Downloaden Gelukkig ontzet TXT, Downloaden Gelukkig ontzet RTF, Online Gelukkig ontzet FB2 , e-boek Gelukkig ontzet downloaden TXT, Gratis Gelukkig ontzet downloaden boek, e-boek Gelukkig ontzet downloaden MOBI, Downloaden Gelukkig ontzet IPad, Lezen Gelukkig ontzet MOBI, Lezen Gelukkig ontzet DOC, Gratis Gelukkig ontzet AWZ, Downloaden e-boek Gelukkig ontzet iPad , Gratis Gelukkig ontzet DJVU, Downloaden Gelukkig ontzet e-boek gratis, Gratis Downloaden Gelukkig ontzet DVD, Lezen Gelukkig ontzet TXT, Boek Gelukkig ontzet downloaden DJVU, Gelukkig ontzet downloaden boek gratis, Gelukkig ontzet downloaden boek pdf gratis, Gelukkig ontzet pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Gelukkig ontzet pdf gratis, Gelukkig ontzet downloaden gratis epub gratis, Gelukkig ontzet ePub boek downloaden gratis.