Groene dagen

Posted by


Boek in het Nederlands!Groene dagenArmin Moshkani kijkt in ‘Groene dagen’ naar onze samenleving door de bril van een vreemdeling die Nederland nu zijn thuis noemt. Dat doet hij afwisselend op liefdevolle, grappige en ontwapenende wijze. Daarbij schroomt deze belezen kosmopoliet niet een maatschappijkritische noot te laten horen over inburgering, dakloosheid, oorlog en vooroordelen. Maar ook thema’s als liefde, verdriet, pijn en de zoektocht naar geluk en vrijheid krijgen ruim baan. Juist in de alledaagsheid van veel, soms tegenstrijdige thema’s zit dan ook de kracht van Armins bundel. Hij laat het leven gewoon zien zoals hij dat ziet, “zonder iets te willen afsluiten of achter hem te laten.” Al sinds 2004 schrijft de Groninger Armin Moshkani een column in straatmagazine De Riepe, dat in Groningen, Friesland en Drenthe wordt verkocht. Hiervan staat in ‘Groene dagen’ een bloemlezing van de mooiste en meest indringende verhalen en gedichten van deze in 1998 uitgeweken psycholoog uit Iran.Downloaden eBook Groene dagen gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Groene dagen

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Groene dagen, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Groene dagen en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Groene dagen:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  135mm x 215mm
  Aantal pagina’s :
  120
  Uitgeverij :
  Palmslag
  ISBN :
  9789081483858
  Datum publicatie : 04-2011  TAGS:

  Online Groene dagen ebook, Boek Groene dagen FB2, Downloaden Groene dagen PDF , Downloaden Groene dagen MOBI, Online Groene dagen boek, Gratis Downloaden Groene dagen IPhone, Online boek Groene dagen PDF, Gratis Groene dagen DJVU, Gratis Downloaden Groene dagen TXT, Downloaden Groene dagen RTF, Online Groene dagen FB2 , e-boek Groene dagen downloaden TXT, Gratis Groene dagen downloaden boek, e-boek Groene dagen downloaden MOBI, Downloaden Groene dagen IPad, Lezen Groene dagen MOBI, Lezen Groene dagen DOC, Gratis Groene dagen AWZ, Downloaden e-boek Groene dagen iPad , Gratis Groene dagen DJVU, Downloaden Groene dagen e-boek gratis, Gratis Downloaden Groene dagen DVD, Lezen Groene dagen TXT, Boek Groene dagen downloaden DJVU, Groene dagen downloaden boek gratis, Groene dagen downloaden boek pdf gratis, Groene dagen pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Groene dagen pdf gratis, Groene dagen downloaden gratis epub gratis, Groene dagen ePub boek downloaden gratis.