Toen wij van Rotterdam vertrokken

Posted by


Boek in het Nederlands!Toen wij van Rotterdam vertrokkenHet is wat armoedig gesteld met de liederenschat van de gemiddelde Nederlander. Goed, ‘Een potje met vet’ zingt hij mee uit volle borst, maar van ‘Ketelbinkie’ kent hij slechts één regel, die hij bovendien verkeerd citeert: ‘Toen wij uit Rotterdam vertrokken, vertrokken wij uit Rotterdam.’ In Toen wij van Rotterdam vertrokken zijn voor het eerst alle klassieke meezingers uit deze eeuw bij elkaar gebracht, liedjes van grootheden als J.H. Speenhoff, Dirk Witte en Louis Davids, maar ook van bijvoorbeeld Tom Manders, Drs. P en Willem Wilmink. Ook het werk van minder bekende tekstschrijvers werd door samensteller Vic van de Reijt in deze bundel opgenomen, liedteksten die van vader op zoon, op zeilkamp en in de schoolbank worden doorgegeven omdat ze ‘uit het leven gegrepen’ zijn en zonder overdrijving tot ons cultureel erfgoed gerekend mogen worden. Vic van de Reijt publiceerde eerder de populaire bloemlezing Ik wou dat ik twee hondjes was, met Nederlandse nonsens- en pleziergedichten uit de twintigste eeuw, die in korte tijd vele malen werd herdrukt. De pers over Toen wij van Rotterdam vertrokken: ‘Een liedbundel waarop met smart werd gewacht.’ ivo de wijs ‘Na het psalmboek alweer een onmisbaar hulpstuk voor gezellige winteravonden.’ martin bril ‘Van de Reijt heeft ervoor gezorgd dat niemand tijdens zeilkamp of kampvuur nog met z’n gitaar vol tanden hoeft te zitten. Een kolossale herinneringsmachine.’ erik van muiswinkelDownloaden eBook Toen wij van Rotterdam vertrokken gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Toen wij van Rotterdam vertrokken

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Toen wij van Rotterdam vertrokken, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Toen wij van Rotterdam vertrokken en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Toen wij van Rotterdam vertrokken:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  125mm x 200mm
  Aantal pagina’s :
  Niet bekend
  Uitgeverij :
  Prometheus
  ISBN :
  9789044623956
  Datum publicatie : 02-2013  TAGS:

  Online Toen wij van Rotterdam vertrokken ebook, Boek Toen wij van Rotterdam vertrokken FB2, Downloaden Toen wij van Rotterdam vertrokken PDF , Downloaden Toen wij van Rotterdam vertrokken MOBI, Online Toen wij van Rotterdam vertrokken boek, Gratis Downloaden Toen wij van Rotterdam vertrokken IPhone, Online boek Toen wij van Rotterdam vertrokken PDF, Gratis Toen wij van Rotterdam vertrokken DJVU, Gratis Downloaden Toen wij van Rotterdam vertrokken TXT, Downloaden Toen wij van Rotterdam vertrokken RTF, Online Toen wij van Rotterdam vertrokken FB2 , e-boek Toen wij van Rotterdam vertrokken downloaden TXT, Gratis Toen wij van Rotterdam vertrokken downloaden boek, e-boek Toen wij van Rotterdam vertrokken downloaden MOBI, Downloaden Toen wij van Rotterdam vertrokken IPad, Lezen Toen wij van Rotterdam vertrokken MOBI, Lezen Toen wij van Rotterdam vertrokken DOC, Gratis Toen wij van Rotterdam vertrokken AWZ, Downloaden e-boek Toen wij van Rotterdam vertrokken iPad , Gratis Toen wij van Rotterdam vertrokken DJVU, Downloaden Toen wij van Rotterdam vertrokken e-boek gratis, Gratis Downloaden Toen wij van Rotterdam vertrokken DVD, Lezen Toen wij van Rotterdam vertrokken TXT, Boek Toen wij van Rotterdam vertrokken downloaden DJVU, Toen wij van Rotterdam vertrokken downloaden boek gratis, Toen wij van Rotterdam vertrokken downloaden boek pdf gratis, Toen wij van Rotterdam vertrokken pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Toen wij van Rotterdam vertrokken pdf gratis, Toen wij van Rotterdam vertrokken downloaden gratis epub gratis, Toen wij van Rotterdam vertrokken ePub boek downloaden gratis.