Sla met suiker

Posted by


Boek in het Nederlands!Sla met suikerSla met suiker door Annemarie Hering is een krachtige debuutroman over een ontluikende homoseksualiteit die het leven van een Joodse vrouw na de Tweede Wereldoorlog in Amsterdam helemaal op zijn kop zet. Een openhartig en krachtig verhaal.

De Tweede Wereldoorlog is voorbij. Ook in Amsterdam is de wederopbouw in volle gang.

Tegen de achtergrond van grote maatschappelijke ontwikkelingen vertelt de roman Sla met suiker het verhaal van Annemarie en Peter die na een hevige verliefdheid trouwen. Een groot gevoel van geluk kenmerkt de eerste jaren en er worden drie kinderen geboren. Maar na verloop van tijd ontdekt Annemarie dat ze ‘anders’ is. Ondanks hun verbondenheid is zij niet volkomen gelukkig met haar echtgenoot; haar gevoelens brengen haar in verwarring. Uiteindelijk besluit ze op zoek te gaan naar wie ze werkelijk is. Als ze vertrekt, blijft Peter ontredderd achter.

Annemarie Hering schrijft in een heldere, anekdotische stijl hoe de twee mensen, ondanks hun scheiding, onlosmakelijk met elkaar verbonden blijven. Een krachtige debuutroman over een ontluikende homoseksualiteit.

Enkele aanbevelingen voor Sla met suiker

“Dit boek heeft me veel gedaan. Het is van het begin tot het eind een prachtig ontroerend verhaal van iemand die geleerd heeft te overleven, te overleven door eerlijk te zijn. En dat doen weinigen haar na! Ik raad het iedereen aan.” Jeroen KrabbĂ©, acteur, schilder

“Een intens, maar vaak ook grappig verhaal. Maar soms grijpt het je ook naar de strot, met name als het gaat over haar twijfels aangaande haar geaardheid. Dat heb ik natuurlijk ook zelf meegemaakt.” Tony Neef, musicalster

“Sla met suiker is een eerlijk en herkenbaar boek, waarin via het verhaal van twee geliefden tegelijkertijd een hele periode beschreven wordt.” Alexander Jansen, ex-directeur van de Arbeiderspers

“Waar wij de ogen voor het leven sluiten, kijkt deze dappere vrouw wanhoop, pijn en alle vormen van liefde recht in het gezicht. Ze vindt de juiste woorden!” Frederik de Groot, acteurDownloaden eBook Sla met suiker gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Sla met suiker

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Sla met suiker, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Sla met suiker en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Sla met suiker:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  130mm x 200mm
  Aantal pagina’s :
  254
  Uitgeverij :
  Amsterdam Publishers
  ISBN :
  9789492371058
  Datum publicatie : 04-2016  TAGS:

  Online Sla met suiker ebook, Boek Sla met suiker FB2, Downloaden Sla met suiker PDF , Downloaden Sla met suiker MOBI, Online Sla met suiker boek, Gratis Downloaden Sla met suiker IPhone, Online boek Sla met suiker PDF, Gratis Sla met suiker DJVU, Gratis Downloaden Sla met suiker TXT, Downloaden Sla met suiker RTF, Online Sla met suiker FB2 , e-boek Sla met suiker downloaden TXT, Gratis Sla met suiker downloaden boek, e-boek Sla met suiker downloaden MOBI, Downloaden Sla met suiker IPad, Lezen Sla met suiker MOBI, Lezen Sla met suiker DOC, Gratis Sla met suiker AWZ, Downloaden e-boek Sla met suiker iPad , Gratis Sla met suiker DJVU, Downloaden Sla met suiker e-boek gratis, Gratis Downloaden Sla met suiker DVD, Lezen Sla met suiker TXT, Boek Sla met suiker downloaden DJVU, Sla met suiker downloaden boek gratis, Sla met suiker downloaden boek pdf gratis, Sla met suiker pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Sla met suiker pdf gratis, Sla met suiker downloaden gratis epub gratis, Sla met suiker ePub boek downloaden gratis.