Tijdreizen

Posted by


Boek in het Nederlands!TijdreizenDe schrijfster van dit boek neemt u, door middel van herinneringen uit haar leven, mee op een reis door de tijd. Luciënne Damen, in 1962 geboren in Den Haag en opgegroeid in het Haagse Laakkwartier, vertelt anekdotes, herinneringen, serieuze gedachtegangen en grappige voorvallen van vroeger en nu. Ze laat u kennis maken met haar familie; het gezin waarin ze is opgegroeid, haar man en kinderen, vrienden en collega’s. In ‘Tijdreizen Een reis door de tijd in 50 verhalen’ is zij openhartig over haar strijd tegen overgewicht, neemt zij u mee op (cruise) vakantie en vertelt over haar werk bij het GAK en de politie. Luciënne schrijft regelmatig blogs waarvan en er een aantal in dit boek zijn gebundeld. Toch zijn er gebeurtenissen waarvan ze vindt dat ze niet op het internet thuis horen, maar die wel verteld mogen worden. Alle verhalen staan kriskras door elkaar en een aantal personen en gebeurtenissen lopen er als een rode draad doorheen. De personen in dit boek bestaan echt of hebben echt bestaan. ‘Tijdreizen’ is het tweede boek van Luciënne Damen. In ‘Van fan tot fanclub’ vertelt ze over haar backstage belevenissen met de Britse band The Rubettes.Downloaden eBook Tijdreizen gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Tijdreizen

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Tijdreizen, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Tijdreizen en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Tijdreizen:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  155mm x 235mm
  Aantal pagina’s :
  186
  Uitgeverij :
  Brave New Books
  ISBN :
  9789402175233
  Datum publicatie : 04-2018  TAGS:

  Online Tijdreizen ebook, Boek Tijdreizen FB2, Downloaden Tijdreizen PDF , Downloaden Tijdreizen MOBI, Online Tijdreizen boek, Gratis Downloaden Tijdreizen IPhone, Online boek Tijdreizen PDF, Gratis Tijdreizen DJVU, Gratis Downloaden Tijdreizen TXT, Downloaden Tijdreizen RTF, Online Tijdreizen FB2 , e-boek Tijdreizen downloaden TXT, Gratis Tijdreizen downloaden boek, e-boek Tijdreizen downloaden MOBI, Downloaden Tijdreizen IPad, Lezen Tijdreizen MOBI, Lezen Tijdreizen DOC, Gratis Tijdreizen AWZ, Downloaden e-boek Tijdreizen iPad , Gratis Tijdreizen DJVU, Downloaden Tijdreizen e-boek gratis, Gratis Downloaden Tijdreizen DVD, Lezen Tijdreizen TXT, Boek Tijdreizen downloaden DJVU, Tijdreizen downloaden boek gratis, Tijdreizen downloaden boek pdf gratis, Tijdreizen pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Tijdreizen pdf gratis, Tijdreizen downloaden gratis epub gratis, Tijdreizen ePub boek downloaden gratis.