editie 2015

Posted by

Niet leverbaar

×


Boek in het Nederlands!editie 2015Medezeggenschap is niet meer weg te denken uit de Nederlandse arbeidsverhoudingen. De ondernemingsraad is een cruciale schakel in de besluitvorming binnen organisaties, zeker in de roerige tijden sinds het uitbreken van de crisis. Een goed functionerende medezeggenschap draagt in belangrijke mate bij aan het functioneren van de onderneming én aan het welzijn van de werknemers.

Inzicht in de ondernemingsraad is hét standaard- werk voor OR-leden, bestuurders, adviseurs, personeelsfunctionarissen en juristen. Dit volledige en betrouwbare naslagwerk is al ruim dertig jaar een begrip voor iedereen die betrokken is bij medezeggenschap.

De 26e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht. In deze editie wordt uitgebreider aandacht besteed aan de rol van de OR ten aanzien van pensioenen (naar aanleiding van nieuwe en komende wetswijzigingen op pensioengebied). Ook de gevolgen van de ingrijpende wijzigingen in het ontslagrecht als gevolg van de Wet werk en zekerheid (ingangsdatum deels 1 januari, deels 1 juli 2015) komen aan bod.

Samen met het boek Inzicht in de OR Praktijkboek en de Sdu Solid tools medezeggenschap hebt u een pakket in handen dat naadloos aansluit op de praktijk.Downloaden eBook editie 2015 gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder editie 2015

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken editie 2015, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek editie 2015 en heb plezier zonder beperkingen!

  Niet leverbaar

  ×


  Details van het boek editie 2015:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  167mm x 238mm
  Aantal pagina’s :
  440
  Uitgeverij :
  Niet bekend
  ISBN :
  9789012394093
  Datum publicatie : 01-1970  TAGS:

  Online editie 2015 ebook, Boek editie 2015 FB2, Downloaden editie 2015 PDF , Downloaden editie 2015 MOBI, Online editie 2015 boek, Gratis Downloaden editie 2015 IPhone, Online boek editie 2015 PDF, Gratis editie 2015 DJVU, Gratis Downloaden editie 2015 TXT, Downloaden editie 2015 RTF, Online editie 2015 FB2 , e-boek editie 2015 downloaden TXT, Gratis editie 2015 downloaden boek, e-boek editie 2015 downloaden MOBI, Downloaden editie 2015 IPad, Lezen editie 2015 MOBI, Lezen editie 2015 DOC, Gratis editie 2015 AWZ, Downloaden e-boek editie 2015 iPad , Gratis editie 2015 DJVU, Downloaden editie 2015 e-boek gratis, Gratis Downloaden editie 2015 DVD, Lezen editie 2015 TXT, Boek editie 2015 downloaden DJVU, editie 2015 downloaden boek gratis, editie 2015 downloaden boek pdf gratis, editie 2015 pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek editie 2015 pdf gratis, editie 2015 downloaden gratis epub gratis, editie 2015 ePub boek downloaden gratis.