Wegwijs in de inkomstenbelasting

Posted by

Niet leverbaar

×


Boek in het Nederlands!Wegwijs in de inkomstenbelastingIn Wegwijs in de Inkomstenbelasting wordt op toegankelijke wijze de inkomstenbelasting beschreven. Na een algemene introductie in de inkomstenbelasting wordt eerst gekeken naar de partnerregeling en de toerekening van de gemeenschappelijke inkomensbestanddelen. Daarna worden de drie boxen van de Wet IB 2001 behandeld. Ook wordt ingegaan op de arbitragemogelijkheden tussen de boxen. De persoonsgebonden aftrek en de heffingskortingen komen aan de orde, alsmede de buitenlandse belastingplicht. Nu de dividendbelasting een andere betekenis heeft gekregen in het nieuwe stelsel, wordt daar kort aandacht aan besteed. Aangezien de Wet IB 1964 nog voor vele onderwerpen relevant zal blijven, wordt regelmatig daar op teruggegrepen. Wegwijs in de Inkomstenbelasting is uitstekend geschikt als studieboek voor fiscale opleidingen aan heao’s en andere daarmee vergelijkbare (praktijk)opleidingen. Ook voor diegenen die regelmatig met de inkomstenbelasting te maken hebben, zoals accountants, verzekeringadviseurs en notarissen, is dit boek een prima handleiding. Dr. J.C.K.W. Bartel was voorheen staatsraad bij de Raad van State. De andere auteurs zijn allen verbonden aan de capaciteitsgroep fiscaal recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam; prof.mr.drs. H.P.A.M. van Arendonk (emeritus hoogleraar belastingrecht); prof.dr. J.C.M. van Sonderen (hoogleraar belastingrecht, in het bijzonder de vennootschapsbelasting en partner belastingadvieskantoor Wallast); mr. A.J.M. Arends (universitair docent en directeur Vaktechnisch Bureau van Nexia Nederland); dr. E. Boomsluiter (wetenschappelijk docent ) en prof. dr. A.C.G.A.C. de Graaf (bijzonder hoogleraar internationaal beleid en fiscale autonomie en werkzaam bij het ministerie van Financiën). Hun onderwijservaring stelt de auteurs in staat het brede terrein van de inkomstenbelasting op een heldere en toegankelijke manier te beschrijven. De Wegwijsserie omvat de volgende titels: – Wegwijs in de Algemene wet inzake rijksbelastingen; – Wegwijs in de Belastingheffing van ondernemingen; – Wegwijs in de btw; – Wegwijs in de Fiscaliteit; – Wegwijs in de gemeentelijke belastingheffing en de Wet WOZ; – Wegwijs in de Inkomstenbelasting; – Wegwijs in het Internationaal en Europees Belastingrecht; – Wegwijs in de (inter)nationale verzekerings- en premieplicht; – Wegwijs in de Invordering; – Wegwijs in de Loonbelasting; – Wegwijs in de Overdrachtsbelasting; – Wegwijs in de Successiewet; – Wegwijs in de Vennootschapsbelasting.Downloaden eBook Wegwijs in de inkomstenbelasting gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Wegwijs in de inkomstenbelasting

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Wegwijs in de inkomstenbelasting, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Wegwijs in de inkomstenbelasting en heb plezier zonder beperkingen!

  Niet leverbaar

  ×


  Details van het boek Wegwijs in de inkomstenbelasting:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  158mm x 241mm
  Aantal pagina’s :
  412
  Uitgeverij :
  Niet bekend
  ISBN :
  9789012391160
  Datum publicatie : 01-1970  TAGS:

  Online Wegwijs in de inkomstenbelasting ebook, Boek Wegwijs in de inkomstenbelasting FB2, Downloaden Wegwijs in de inkomstenbelasting PDF , Downloaden Wegwijs in de inkomstenbelasting MOBI, Online Wegwijs in de inkomstenbelasting boek, Gratis Downloaden Wegwijs in de inkomstenbelasting IPhone, Online boek Wegwijs in de inkomstenbelasting PDF, Gratis Wegwijs in de inkomstenbelasting DJVU, Gratis Downloaden Wegwijs in de inkomstenbelasting TXT, Downloaden Wegwijs in de inkomstenbelasting RTF, Online Wegwijs in de inkomstenbelasting FB2 , e-boek Wegwijs in de inkomstenbelasting downloaden TXT, Gratis Wegwijs in de inkomstenbelasting downloaden boek, e-boek Wegwijs in de inkomstenbelasting downloaden MOBI, Downloaden Wegwijs in de inkomstenbelasting IPad, Lezen Wegwijs in de inkomstenbelasting MOBI, Lezen Wegwijs in de inkomstenbelasting DOC, Gratis Wegwijs in de inkomstenbelasting AWZ, Downloaden e-boek Wegwijs in de inkomstenbelasting iPad , Gratis Wegwijs in de inkomstenbelasting DJVU, Downloaden Wegwijs in de inkomstenbelasting e-boek gratis, Gratis Downloaden Wegwijs in de inkomstenbelasting DVD, Lezen Wegwijs in de inkomstenbelasting TXT, Boek Wegwijs in de inkomstenbelasting downloaden DJVU, Wegwijs in de inkomstenbelasting downloaden boek gratis, Wegwijs in de inkomstenbelasting downloaden boek pdf gratis, Wegwijs in de inkomstenbelasting pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Wegwijs in de inkomstenbelasting pdf gratis, Wegwijs in de inkomstenbelasting downloaden gratis epub gratis, Wegwijs in de inkomstenbelasting ePub boek downloaden gratis.