Groene stoom

Posted by


Boek in het Nederlands!Groene stoomAcht jaar na het verschijnen van de eerste druk is ‘Groene stoom’ nog altijd actueel. De belangstelling voor stoomtreinen, het Duitse lijntje en de natuur is onverminderd groot. Het boek heeft voor deze heruitgave een facelift gekregen. De teksten zijn opgepoetst en er staan meer foto’s in. Inclusief een gloednieuw verhaal over de moord op de Veghelse stationschef in 1904. Waargebeurd, zoals de meeste verhalen in Groene stoom.

Dit boek brengt verschillende werelden bij elkaar. Het Duitse lijntje was een spoorweg die lang geleden mensen en goederen van Nederland naar Duitsland en weer terug bracht. Tegenwoordig verplaatsen planten en dieren zich over de oude spoorlijn van het ene natuurgebied naar het andere. De stoom van de laatste trein is allang met de wind weggewaaid; de natuur stoomt nu op over het Duitse lijntje: groene stoom! De verhalen koppelen het verleden, het heden en de toekomst aan elkaar. Ze brengen je terug naar de tijd dat de spoorlijn werd aangelegd, ze laten zien hoe de trein mensen met elkaar verbond (zowel gewone mensen als keizers, koningen en tsaren), maar ook hoe rampen, oorlog en een roofoverval de mensen op en rond het spoor in gevaar brachten. En tot slot kun je lezen hoe mens en natuur het Duitse lijntje tegenwoordig gebruiken. In de informatieve teksten vind je allerlei wetenswaardigheden over stoomtreinen, de oude spoorlijn en zijn nieuwe bestemming.Downloaden eBook Groene stoom gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Groene stoom

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Groene stoom, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Groene stoom en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Groene stoom:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  146mm x 215mm
  Aantal pagina’s :
  174
  Uitgeverij :
  Uitgeverij Menuet
  ISBN :
  9789491707131
  Datum publicatie : 09-2017  TAGS:

  Online Groene stoom ebook, Boek Groene stoom FB2, Downloaden Groene stoom PDF , Downloaden Groene stoom MOBI, Online Groene stoom boek, Gratis Downloaden Groene stoom IPhone, Online boek Groene stoom PDF, Gratis Groene stoom DJVU, Gratis Downloaden Groene stoom TXT, Downloaden Groene stoom RTF, Online Groene stoom FB2 , e-boek Groene stoom downloaden TXT, Gratis Groene stoom downloaden boek, e-boek Groene stoom downloaden MOBI, Downloaden Groene stoom IPad, Lezen Groene stoom MOBI, Lezen Groene stoom DOC, Gratis Groene stoom AWZ, Downloaden e-boek Groene stoom iPad , Gratis Groene stoom DJVU, Downloaden Groene stoom e-boek gratis, Gratis Downloaden Groene stoom DVD, Lezen Groene stoom TXT, Boek Groene stoom downloaden DJVU, Groene stoom downloaden boek gratis, Groene stoom downloaden boek pdf gratis, Groene stoom pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Groene stoom pdf gratis, Groene stoom downloaden gratis epub gratis, Groene stoom ePub boek downloaden gratis.