Schrijven voor Juristen

Posted by


Boek in het Nederlands!Schrijven voor Juristen– Specifiek bestemd voor (aankomende) juristen;
– direct toepasbare schrijftips voor juridische teksten;
– veel voorbeeldformuleringen en tips voor het onderzoeksverslag.

Hoe schrijf je een juridische tekst of een juridisch onderzoeksverslag? Studenten en professionals vinden het antwoord in Schrijven voor Juristen, leermateriaal én naslagwerk over juridische vaktaal, juridische beroepsproducten en het bachelor-onderzoeksverslag. Het bevat veel voorbeelden, schrijftips, opdrachten en samenvattingen.

Schrijven voor Juristen bestaat uit drie delen:
1. kenmerken van juridische vaktaal;
2. juridisch schrijven en juridische beroepsproducten;
3. academisch schrijven en het onderzoeksverslag.

Wat is nieuw in de derde editie van Schrijven voor Juristen?
In de derde editie van Schrijven voor Juristen zijn deel 1 en 2 volledig geactualiseerd, de hoofdstukken in deel 3 zijn compleet nieuw.

Schrijven voor Juristen is geschikt voor alle hbo-studenten aan opleidingen als Sociaal Juridische Dienstverlening, HBO-Rechten, Bedrijfskunde. Daarnaast bevat het ook waardevolle informatie voor juridisch medewerkers en juristen.

Over de auteurs
Drs. Aldert Jan van Dijk is docent juridische schrijf- en argumentatievaardigheid bij de opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening en HBO-Rechten aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij schreef twee gedichtenbundels en Argumenteren voor juristen. Zijn interesse voor juridische vaktaal komt voort uit drie vragen: ‘Wat houdt juridische vaktaal in?’ ‘Wat kan ik als juridisch schrijver doen om iemand zo goed mogelijk te helpen?’ ‘Hoe kan ik als schrijver mijn lezer overtuigen?’

Mr. Tessa M. van Dijk is jurist, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en contracteren. Ze heeft ervaring opgedaan bij een van de Big Four-accountantsorganisaties. Ze werkt als Legal Counsel bij een toonaangevend internationaal trustkantoor in Amsterdam.

Thea Mepschen, MA, is docent juridische schrijf- en argumentatievaardigheid bij de Sociaal Juridische Dienstverlening en HBO-Rechten aan de Hanzehogeschool Groningen. Ze houdt van juridische vaktaal vanwege de precieze formulering. Ze heeft ook gewerkt als docent Nederlands aan de Staatsuniversiteit van Sint-Petersburg, waar ze met Russische studenten juridische teksten vertaalde.Downloaden eBook Schrijven voor Juristen gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Schrijven voor Juristen

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Schrijven voor Juristen, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Schrijven voor Juristen en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Schrijven voor Juristen:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  170mm x 240mm
  Aantal pagina’s :
  Niet bekend
  Uitgeverij :
  Noordhoff Uitgevers B.V.
  ISBN :
  9789001885588
  Datum publicatie : 05-2018  TAGS:

  Online Schrijven voor Juristen ebook, Boek Schrijven voor Juristen FB2, Downloaden Schrijven voor Juristen PDF , Downloaden Schrijven voor Juristen MOBI, Online Schrijven voor Juristen boek, Gratis Downloaden Schrijven voor Juristen IPhone, Online boek Schrijven voor Juristen PDF, Gratis Schrijven voor Juristen DJVU, Gratis Downloaden Schrijven voor Juristen TXT, Downloaden Schrijven voor Juristen RTF, Online Schrijven voor Juristen FB2 , e-boek Schrijven voor Juristen downloaden TXT, Gratis Schrijven voor Juristen downloaden boek, e-boek Schrijven voor Juristen downloaden MOBI, Downloaden Schrijven voor Juristen IPad, Lezen Schrijven voor Juristen MOBI, Lezen Schrijven voor Juristen DOC, Gratis Schrijven voor Juristen AWZ, Downloaden e-boek Schrijven voor Juristen iPad , Gratis Schrijven voor Juristen DJVU, Downloaden Schrijven voor Juristen e-boek gratis, Gratis Downloaden Schrijven voor Juristen DVD, Lezen Schrijven voor Juristen TXT, Boek Schrijven voor Juristen downloaden DJVU, Schrijven voor Juristen downloaden boek gratis, Schrijven voor Juristen downloaden boek pdf gratis, Schrijven voor Juristen pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Schrijven voor Juristen pdf gratis, Schrijven voor Juristen downloaden gratis epub gratis, Schrijven voor Juristen ePub boek downloaden gratis.